Juwelier Haarlem

Bij Juwelier Langerak heeft service en klantgerichtheid de hoogste prioriteit. Ons deskundige personeel helpt u graag bij de zoektocht naar uw droomsieraad. Door het aanschaffen van een sieraad bij Juwelier Langerak geniet u tevens van de uitgebreide service die wij bieden op onze sieraden.

De collectie van Juwelier Langerak in Haarlem is zeer uitgebreid. Naast ons grote merkenportfolio (zie ook merken), vindt u in onze winkel ook veel sieraden uit onze huiscollectie. In deze huiscollectie vindt u sieraden van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Briljant en diamant

Op zoek naar een mooie ring, hanger, oorsieraad of armband met briljant geslepen diamant? Juwelier Langerak helpt u graag met de zoektocht! Tijdens deze zoektocht leggen wij graag de verschillende eigenschappen, kwaliteiten en slijpvormen van een diamant uit. Onze sieraden met edelstenen worden altijd geleverd met een certificaat en zijn tevens afkomstig uit conflictvrije gebieden.

Het graveren van sieraden

Wilt u uw sieraad extra persoonlijk maken? Bij Juwelier Langerak is het graveren van sieraden die bij ons gekocht zijn altijd zonder kosten. Zo kunnen wij in een slavenband de naam van uw pasgeboren kindje graveren, of in een verlovingsring de datum van hét moment graveren. Tevens heeft u keuze uit meerdere lettertypes, waardoor u de gravure helemaal naar wens kan aanpassen. The sky is the limit!

Onderhoud van sieraden

Juwelier Langerak staat bekend om de uitgebreide service die u ontvangt bij de aanschaf van onze sieraden. Wij raden aan om minimaal 1x per jaar langs te komen voor de gratis onderhoudsbeurt van uw sieraden.
Bij deze onderhoudsbeurt polijsten wij uw sieraad, totdat deze weer een prachtige hoogglans heeft. Zijn er in het sieraad diamanten of andere edelstenen gezet? Dan controleren wij direct of deze steentjes nog goed vastzitten en zo nodig zetten wij deze weer mooi vast.

Door deze service aan te bieden zorgt Juwelier Langerak ervoor dat u zo lang mogelijk kunt genieten van een prachtig sieraad!

Reparatie van sieraden

Juwelier Langerak heeft een eigen goudsmid met meesterteken in dienst. Hierdoor kunt u ook bij ons terecht voor al uw sieraden reparaties. Is uw collier gebroken, wilt u graag een armband in laten korten of moet uw favoriete ring tóch 1 maatje groter? Onze goudsmid helpt u graag!
Voor de standaard reparaties hebben wij een vaste prijslijst, maar als er iets aparts gedaan moet worden dan kunnen wij altijd vrijblijvend een prijsopgave maken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Vermaken van sieraden

Heeft u sieraden met veel emotionele waarde, maar past het niet meer helemaal bij stijl? Onze goudsmid kan van deze sieraden weer een sieraad maken die u met veel plezier zal dragen. Door onze grote assortiment kunnen wij u veel voorbeelden laten zien, en denken we graag met u mee.
Als u een trouwring heeft die u wilt laten vermaken, dan hebben wij hier een speciale collectie met voorbeelden voor. Zo kunt u de verschillende modellen rustig bekijken en ompassen, voordat de goudsmid de trouwring daadwerkelijk aanpast.

Herdenking sieraden

Een sieraad is wellicht een van de mooiste manieren om een dierbare die u verloren bent alsnog dicht bij u te dragen. Juwelier Langerak heeft een zeer uitgebreide collectie aan sieraden die geschikt zijn als herdenking sieraad. Naast onze vaste huiscollectie hebben we ook herdenking sieraden van See You, Silent Memories en By Mirjam.
In de sieraden wordt voornamelijk as van de dierbare verwerkt, maar ook het verwerken van een vingerafdruk bestaat tot de mogelijkheden.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van herdenking sieraden kunt u er zeker van zijn dat het bestelproces zeer zorgvuldig verloopt.