Breuning – “Love is everlasting.”

Trouwringen-fabrikant Breuning combineert vakmanschap met design in hun prachtige trouwringencollectie. De Duitse fabrikant maakt al sinds 1927 trouwringen en heeft dus al de nodige ervaring in het fabriceren van mooie, maar ook praktische ringen! Dit laat de Breuning Design-collectie het duidelijkste zien.

De ‘Design’-collectie is uniek in diversiteit. Een collectie die staat voor de puurste gevoelens. In het atelier werkt een gerenommeerd team vormgevers aan de ring voor ieders hand. Een collectie die zich onderscheidt in ambachtelijke perfectie. Ringen in wit, geel en rosé, in het complete gamma goud – in elke ring glimt de glans van een duurzame belofte.

Tevens heeft Breuning een speciale collectie gericht aan het edelmetaal Palladium. Door de natuurlijke witgrijze kleur van dit materiaal, zullen de ringen altijd dezelfde kleur behouden. De grijze kleur van Palladium geeft een moderne look aan een klassiek design.

Door de jarenlange ervaring van Breuning is het ook mogelijk om de ringen volledig naar eigen wens aan te passen. Zo is het geen probleem om de ring van kleur goud te veranderen, maar ook een ring breder of smaller maken is vaak geen probleem.

Wilt u in alle rust de collectie van Breuning bekijken? Maak dan een afspraak met een van onze experts. Een afspraak maken kan op deze pagina of via het telefoonnummer 023 – 532 10 64. Onze ervaren medewerkers nemen de tijd voor u om u te helpen en waar nodig te adviseren. Twijfelt u nog? Bekijk onze andere merken trouwringen.

Breuning trouwringen

Contact

  • U komt kijken voor:

Een kleine greep uit de collectie

Service

Voor vragen, klachten, suggesties of opmerkingen kunt u ons natuurlijk altijd bereiken.

Blijf op de hoogte

Eeuwige liefde bezegel je met trouwringen van juwelier Langerak

Maak nu een afspraak