Cilor Trouwringen is een familiebedrijf met traditie en een visie gericht op de toekomst. Het werd opgericht in 1976 als een klein goudsmid bedrijf, maar het groeide snel en is momenteel een van Europa’s grootste trouwring fabrikanten. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1976 hebben de broers Cilor een constante lijn van kwaliteit, moderne ontwerpen en hoge klantenservice nagestreefd.

De 262 bijzondere ontwerpen van de “Perfect Love” collectie eens te meer het bewijs dat de producten van Cilor Trouwringen passen bij de geest van de tijd. Ze zullen imponeren met de moderne oppervlakken van hoge kwaliteit, die een leven lang mee zullen gaan. De ringen varieren in styling, van ringen met strakke lijnen tot ringen met vloeiende lijnen. Hierdoor zal er altijd een perfecte trouwring te vinden zijn voor u en uw partner!

Naast de service die Cilor Trouwringen bij de ringen biedt, bieden wij van Juwelier Langerak in Haarlem ook perfecte service bij de trouwringen die wij verkopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gratis jaarlijks onderhoud en controle van de ringen!

Juwelier Langerak helpt u graag bij uw zoektocht naar de perfecte ring, dus kom gerust vrijblijvend langs, of maak een afspraak. Bekijk anders ook onze andere merken trouwringen.

Een kleine greep uit de collectie

Cilor Trouwringen

Contact

  • U komt kijken voor:

Service

Voor vragen, klachten, suggesties of opmerkingen kunt u ons natuurlijk altijd bereiken.

Blijf op de hoogte

Eeuwige liefde bezegel je met trouwringen van juwelier Langerak

Maak nu een afspraak