Collection Ruesch Trouwringen

Collection Ruesch Trouwringen (CR) is een bedrijf dat gevestigd is in Wenen, Oostenrijk. Hier worden de ringen ontworpen, gefabriceerd en gedistribueerd. De kwaliteit van de Collection Reusch trouwringen is subliem te noemen. Zo zijn de, voornamelijk briljant geslepen, diamanten met de meest moderne technologieën gezet, waardoor de levensduur van de zetting in de ring ver vooruit gaat. Tevens is er door het gebruik van deze technologieën de mogelijkheid er om zettingen in uw ring te krijgen welke vroeger slechts door de meest exclusieve merken gebruikt werden.

Ook op het gebied van ringgravures zijn er zeer veel opties. In totaal is er keuze uit meer dan 12 lettertypes, waarvan sommige met een laser in de ring gemaakt worden en andere met een diamantnaald. Deze opties zijn allen zonder kosten. De ringen kunnen ook door onze handgraveur gegraveerd worden, waardoor de ringen een ambachtelijke uitstraling krijgen.

Collection Ruesch Trouwringen is een prachtige toevoeging op onze trouwringencollectie. De ontwerpen van de trouwringen zijn veelal tijdloos, zonder hierbij in te leveren op een uniek ontwerp. Met de ringen van CR zult u voor altijd met plezier naar uw trouwringen kijken.

Naast trouwringen heeft CR ook een Memoire-lijn. Memoire ringen zijn rijringen, waarbij de mogelijkheid aanwezig is om later stenen bij te laten zetten. Vaak wordt dit bij belangrijke gebeurtenissen gedaan (geboorte kind, jubileum van huwelijk, enzovoorts), maar het kan natuurlijk ook als u op het moment van aankopen even krap bij kas bent. De Memoire zijn ook perfect te combineren met de aanschuifringen van CR, waardoor vele verschillende combinaties mogelijk zijn, welke op elk moment te verwisselen zijn.

Kom gerust vrijblijvend langs in de winkel om de verschillende ringen collecties van Collection Ruesch Trouwringen te bekijken, of maak een afspraak rechts op deze pagina. Bekijk ook onze andere collecties trouwringen.