Daniel Wellington

Het verhaal achter Daniel Wellington begint met een reis naar de andere kant van de wereld, waar Filip Tysander — oprichter van Daniel Wellington — een intrigerende Britse gentleman ontmoette.

Hij beheerste de kunst om voornaam, maar toch relaxed en eenvoudig over te komen. De man had een onberispelijke stijl en droeg zijn vintage horloges het liefst met oude, verweerde NATO-bandjes. Zijn naam? Daniel Wellington.

Er ontstond een hechte vriendschap tussen ons en Filip raakte niet alleen gefascineerd door zijn vele fantastische verhalen, maar ook door zijn savoir-vivre en zijn tijdloze stijl. Filip vondt de manier waarop hij zijn horloges droeg zo stijlvol, dat hij dat idee wilde gebruiken in zijn eigen horlogecollectie. Langzaam maar zeker ontstond een prachtig horloge. Het was dun, verfijnd en perfect rond. Het had een minimalistische look en niet te veel snufjes.

Het klassieke maar strakke ontwerp gaat perfect samen met het iconische NATO-bandje en het elegante lederen horlogebandje, dat vrijwel iedereen zal aanspreken.

Bekijk de uitgebreide collectie van Daniel Wellington bij Juwelier Langerak in Haarlem.