Diamond Nederlands Ambacht

Ambacht

In de Nederlandse gieterij en het Nederlandse atelier worden de sieraden van Diamond Nederlands ambacht met de grootste zorg vervaardigd. Dagelijks zijn hier gieters, goudsmeden en diamantzetters bezig om op traditioneel ambachtelijke wijze de bijzondere collecties af te werken.

Op maat gemaakt

Uw sieraad wordt op bestelling speciaal voor u gemaakt en met de grootste zorg behandeld. Elk sieraad moet een meesterstuk zijn, een ode aan het eeuwenoude Nederlandse vakmanschap. Er wordt hierbij een onzichtbare kwaliteitsnorm gehanteerd. Onzichtbaar, omdat de kwaliteitsnormen nooit met het blote oog zullen opvallen. Met het blote oog zijn de sieraden per definitie oogverblindend mooi.

Perfectie van de allerhoogste kwaliteit

“Waarom dan de moeite nemen als het toch niet opvalt?” Een goede vraag en niet makkelijk uit te leggen. Stel u zich een danseres voor die haar hele leven oefent om ,uiteindelijk, die perfecte voorstelling te mogen geven. Het publiek geniet van de voorstelling en zal het nooit opvallen dat een houding net niet recht genoeg is of er even een pas is gemist. En toch… toch wilt de danseres zelf die perfecte dans wél beheersen. Zo is het ook met de sieraden van Diamond Nederlands ambacht. De meesters bekijken met microscopen de lijn van het goud van de ring, polijsten elke microscopisch kleine oneffenheid weg en zijn pas tevreden als de diamant volledig waterpas in haar zetting geplaatst is.
Deze obsessie voor perfectie zorgt er elke keer voor dat u een sieraad krijgt van de allerhoogste kwaliteit.

Verlovingsringen

De ringen van Diamond Nederlands ambacht zijn perfect geschikt als verlovingsring. De verlovingsringen zijn tijdloos, wat ervoor zorgt dat de verlovingsring levenslang gedragen kan worden. Tevens, zijn zowel de solitair ringen als de rijringen prachtig te dragen naast een trouwring.