Elegant, stijvol en tijdloos. Het zijn slechts enkele kwalificaties die bij Diamonde-sieraden horen. Niet voor niets staat het beroemde atelier van Diamonde al ruim vijfendertig jaar bekend om zijn bijzondere collecties 14-karaats geel-, wit- en roségouden sieraden met diamanten.

In het atelier buigen dagelijks de allerbeste ontwerpers, diamantzetters en goudsmeden zich over de vraag hoe zij het prachtige materiaal vorm zullen geven. Iedere specialist heeft zijn eigen technieken en inzichten; samen komen zij telkens weer tot verrassende ontwerpen en uitvoeringen zónder afbreuk te doen aan het tijdloze karakter dat Diamonde-sieraden zo kenmerkt.

Of zoals stijlicoon Coco Chanel ooit zei: ‘Fashion fades, style is Eternal.’

U kunt kiezen uit drie Diamonde-collecties. Alle zijn geïnspireerd op het Esprit Français dat zich uit in vloeiende, sierlijke lijnen met subtiele accenten. Ben u op zoek naar een groeibriljant? Dan vindt u vast iets moois binnen de Évolution-lijn. Vindt u het prettig om te variëren met uw sieraden? Dan kunt u uw hart ophalen met de Mémoire-lijn, die eindeloze uitbreidingsmogelijheden biedt. Met de aanvullende Diamonde-lijn Siders kunt u vervolgens aanschuifringen aan uw vingers laten glijden in elke denkbare combinatie! En in de exclusieve Ensemble-collectie vindt u ten slotte al het ambachtelijke Nederlandse vakmanschap terug waar Diamonde zo om geroemd wordt.

Er is dus altijd wel een Diamonde-sieraad dat bij u past!

Laat u ook betoveren door L’émotion Diamonde!

Bij Juwelier Langerak in Haarlem hebben wij de collectie van Diamonde op voorraad, dus kom gerust vrijblijvend langs!

Een kleine greep uit de collectie

Diamonde

Contact

  • U komt kijken voor:

Service

Voor vragen, klachten, suggesties of opmerkingen kunt u ons natuurlijk altijd bereiken.

Blijf op de hoogte

Eeuwige liefde bezegel je met trouwringen van juwelier Langerak

Maak nu een afspraak