Edel Design is Nederlands meest vooruitstrevende trouwringenmerk. Traditioneel vakmanschap en geavanceerde technologie worden gecombineerd om het perfecte ringenpaar te creëren. Doordat alle trouwringen van Edel Design in eigen atelier vervaardigt worden, is vrijwel alles aan de ringen aan te passen: minder of meer briljanten, bredere of smallere ring, platina in plaats van witgoud? Alles is mogelijk.

Edel Design heeft een ruim aanbod aan ringen, waarin ontzettend veel stijlen verwerkt zijn. Zo heeft Edel Design klassiekere ringen, maar ook ringen met excentriekere elementen, bijvoorbeeld ringen waarbij het edelmetaal verwerkt wordt met tropisch hardhout of gevlochten carbon.

Wilt u in alle rust de collectie van Edel Design bekijken? Maak dan een afspraak met een van onze experts. Een afspraak maken kan op deze pagina of via het telefoonnummer 023 – 532 10 64. Onze ervaren medewerkers nemen de tijd voor u om u te helpen en waar nodig te adviseren. Twijfelt u nog? Bekijk onze andere merken trouwringen.

Breuning trouwringen

Contact

  • U komt kijken voor:

Een kleine greep uit de collectie

Service

Voor vragen, klachten, suggesties of opmerkingen kunt u ons natuurlijk altijd bereiken.

Blijf op de hoogte

Eeuwige liefde bezegel je met trouwringen van juwelier Langerak

Maak nu een afspraak