Endless

De prachtige leren armbanden van Endless Jewelry met zilveren en goud-op-zilveren bedels zijn al een grote hype in Duitsland, Italië en Groot Brittannië, en nu ook verkrijgbaar in Nederland! Kies uit 12 kleuren armbanden in diverse lengtes (enkel, dubbel, of driedubbel) en 300 zilveren of goud-op zilver charms.

Met de combinatie van de beste kwaliteit lederen armbanden en uitstekende kwaliteit charms is Endless jewelry het beste dat er te vinden is. En je kunt er eindeloos mee combineren.

Kies uit de single, dubbele of zelfs drievoudige lederen armbanden in een regenboog van kleuren. Met een sterke magnetische sluiting is de armband zowel duurzaam als elegant op de pols. Charmes schuif je over het leer zodat ze niet bewegen, tenzij je het zelf wilt. Schuif ze op de plek naar jou keuze en ze zullen daar blijven zitten.

De charmes zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit sterling zilver en zijn ook leverbaar in 18 karaats, 3 micron dik, geel- en roségoud plating. Met prachtig ingezette halfedelstenen, gemaakt van amethist saffier, heeft Endless een prachtige collectie van charmes om je pols te versieren.

Endless Jewelry is opgericht door Jesper Nielsen, een van de oprichters van Pandora, dus kunt u er zeker van zijn dat de kwaliteit top is.

Kom gerust de collectie van Endless bewonderen bij Juwelier Langerak in Haarlem!