Al dertig jaar maakt het atelier Chronoswiss hoogwaardige horloges en uurwerken in Luzern, Zwitserland. Een horlogemerk met een sterke klassieke lijn, bekend door het gebruik van guilloché wijzerplaten van massief zilver en het gebruik van complexe skeletuurwerken, waardoor je alle delen van het uurwerk kan zien bewegen door de kunstig opengewerkte wijzerplaat en platines. Een betoverende techniek waar ze bij Chronoswiss om geroemd worden.

“Watches are the world´s most precise mechanical machines. But they´ll never be able to explain the phenomenon of time.”
(Gerd-Rüdiger Lang, Oprichter van Chronoswiss)

Bent u liefhebber van een klassiek, perfect afgewerkt en een technisch hoogstaand horloge dan raden wij u aan eens bij ons te komen nemen naar de Sirius collectie van Chronoswiss.

Houdt u meer van een sportief horloge? Ook hiervoor zal er een geschikte Chronoswiss zijn. De Timemaster collectie combineert klassiek met sportief, door de kenmerkende klassieke kroon en donkere wijzerplaten met elkaar te combineren.

Bekijk de volledige collectie in zeer hoge kwaliteit op www.chronoswiss.com, of ervaar de horloges persoonlijk in onze winkel. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken, zodat u de horloge in alle rust kunt bekijken, bel of mail ons hiervoor.

Een kleine greep uit de collectie

Heart to Get

Contact

  • U komt kijken voor:

Service

Voor vragen, klachten, suggesties of opmerkingen kunt u ons natuurlijk altijd bereiken.

Blijf op de hoogte

Eeuwige liefde bezegel je met trouwringen van juwelier Langerak

Maak nu een afspraak