Mijn mooiste trouwring

Een trouwring is een perfect symbool voor de liefde: oneindig, bestand tegen een stootje en heel mooi. En omdat jullie je trouwringen een levenlang dragen, kies je voor de perfecte ring. Bij mijn mooiste trouwring vind je de nieuwste trouwringen én alle informatie om te helpen bij het maken van je keuze.

Laat de liefde fonkelen

De tastbare herinnering van de fonkelende liefde glinsteren in de mooiste diamanten. Er wordt uitsluitend samengewerkt met de meest gerenommeerde leveranciers. Juist als het gaat om grondstoffen, is een duurzaam en verantwoordelijk handelen belangrijk. Dat geldt zeker voor de diamanten.

Trouwringen voor jou gemaakt

Bij het maken van de geelgouden, witgouden of bi-color trouwringen, wordt aan elke stap in het proces grote aandacht en toewijding besteed. Hierdoor is de schoonheid niet slechts voor één prachtig moment maar voor altijd. Dit wordt bevestigd door een blik op de hand van degene van wie je houdt en de bevestiging van jouw liefde mag dragen, ook vele jaren na het aanschuiven van de ring.

De trouwringen in de “Mijn mooiste trouwring”-collectie worden gefabriceerd door Breuning. Trouwringen-fabrikant Breuning combineert vakmanschap met design in hun prachtige trouwringencollectie. De Duitse fabrikant maakt al sinds 1927 trouwringen en heeft dus al de nodige ervaring in het fabriceren van mooie, maar ook praktische ringen!

Wilt u in alle rust de “Mijn mooiste trouwring”-collectie van Breuning bekijken? Maak dan een afspraak met een van onze experts. Een afspraak maken kan op deze pagina of via het telefoonnummer 023 – 532 10 64. Onze ervaren medewerkers nemen de tijd voor u om u te helpen en waar nodig te adviseren. Twijfelt u nog? Bekijk onze andere merken trouwringen.