Stijl, emotie en het leven, de trouwringen van Saint Maurice geven je liefde voor altijd een individuele expressie.

De trouwringen van Saint Maurice zijn vervaardigd in Pforzheim, het traditionele centrum van de Duitse goudsmeden. Met veel zorg en met de hoogste precisie ontstaan bij Saint Maurice het meesterlijk bewijs van je liefde. Traditionele edelsmeedkunst, moderne productiemethoden en een ongeëvenaard gevoel voor de kwaliteit en de kenmerken van de gebruikte materialen zorgen ervoor dat Saint Maurice een van de grootste leveranciers van trouwringen is.

Of het nu klassiek elegante of extravagant moderne trouwringen zijn, Saint Maurice spreekt met prachtige materialen en een harmonieus ontwerp de taal voor de zintuigen. Saint Maurice zorgt met een uitzonderlijk gevoel voor esthetiek en comfort ervoor dat de trouwringen uniek zijn – zo uniek als jullie liefde .

De trouwringen van Saint Maurice zijn opgedeeld in de volgende collecties, per collectie kunt u een overzicht van de ringen zien, prijzen onder voorbehoud:

Eternity
De Eternity-collectie kenmerkt zich door het bijzondere lijnenspel dat in de ringen verwerkt is. Bekijk hier de Eternity-collectie.

Infinity
De Infinity-collectie bestaat uit ringen waarbij de focus van het ontwerp is gelegd op de zetwijze van de diamant(en). Hierdoor straalt deze collectie vakmanschap en luxe uit. Bekijk hier de Infinity-collectie.

Klassik (Light)
De Klassik-collectie is opgebouwd uit klassieke trouwringen, die volledig naar eigen smaak aan te passen zijn, door een brede keuze aan zettingen, en de mogelijkheid om zelf uw breedte, afwerking en vorm te kiezen. Bekijk hier de Klassik-collectie. Tevens is er een Light variant op deze collectie, waarbij de ringen net wat dunner en lichter zijn, bekijk deze hier<.

Pas de Deux
De Pas de Deux-collectie omvat de luxere en zwaardere ontwerpen van Saint Maurice. De collectie bestaat uit modernere ontwerpen met een klassiek tintje. Bekijk hier de Pas de Deux-collectie

Platina
Platina is een edelmetaal dat zeldzamer is dan goud. Het grootste voordeel van platina t.o.v. witgoud is dat het als een zilverkleurig materiaal gedolven wordt, en dus eeuwig dezelfde kleur zal behouden. Saint Maurice heeft een aparte collectie toegewijd aan dit materiaal, met prachtige en exclusieve ontwerpen. Bekijk hier de Platina-collectie.

Precious
De Precious-collectie kenmerkt zich door de stijlvolle ringen, met een buitengewoon kleur- en vormspel. Elegante ringen die zeer fijn bewerkt zijn. Bekijk hier de Precious-collectie.

Selection
De Selection-collectie bestaat uit prachtig ontworpen ringen, met een schitterende afwerking en met vakmanschap gezette diamanten. Bekijk hier de Selection-collectie.

Silver & Diamonds
Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat de Silver & Diamonds-collectie uit zilveren ringen, die gezet zijn met prachtige diamant(en). Door het gebruik van zilver in plaats van goud zijn de ringen leuk geprijsd, en dus zowel te gebruiken als trouwringen als relatieringen. Bekijk hier de Silver & Diamonds-collectie.

Light
De Light-collectie omvat de wat lichtere ringen van Saint Maurice. Het zijn tijdloze ontwerpen met diverse kleurencombinaties. Bekijk hier de Light-collectie.

Kom gerust vrijblijvend langs voor inspiratie, of maak een afspraak op deze pagina of bel naar 023 – 532 10 64. Bekijk ook onze andere merken met unieke trouwringen.

Saint Maurice logo

Contact

  • U komt kijken voor:

Een kleine greep uit de collectie

Service

Voor vragen, klachten, suggesties of opmerkingen kunt u ons natuurlijk altijd bereiken.

Blijf op de hoogte

Eeuwige liefde bezegel je met trouwringen van juwelier Langerak

Maak nu een afspraak