Thomas Sabo

Thomas Sabo is één van de meest toonaangevende designers op het gebied van sieraden en horloges voor man én vrouw. Het merk Thomas Sabo staat voor buitengewoon design en veelzijdigheid. Thomas Sabo bestaat momenteel uit vier verschillende lijnen:

  • Rebel at Heart
  • Glam & Soul
  • Charm Club
  • Watches

Alle sieraden lijnen kunnen harmonieus worden gecombineerd met elkaar en bieden de klant de meest uiteenlopende opties in termen van materiaal, ontwerp en kleuren. Thomas Sabo staat bekend om de zeer hoge kwaliteit van de sieraden, het merk gebruikt alleen hoogwaardige materialen zoals 925 sterling zilver, 18 karaats geel en rosé-goud verguld en keramiek.

De collecties van Thomas Sabo

De Rebel at Heart collectie van Thomas Sabo is de meest vooruitstrevende collectie, met zeer uiteenlopende thema’s waarbij in alles het rebelse uitgangspunt van de collectie terugkomt.

De Glam & Soul collectie is daarentegen de collectie die klasse en gedurfdheid uitstraalt. De sieraden zijn prachtig afgewerkt en ontworpen, van abstracte vormen tot schitterende veren.

De Charm Club kenmerkt zich door de zeer grote en uiteenlopende collectie van ‘charms’, kleine bedeltjes met een slotje eraan. De charms zijn perfect met elkaar te combineren, en op veel verschillende manieren te dragen.

De Watches collectie bestaat uit een zorgvuldig ontworpen collectie aan dames- en herenhorloges. De horloges lopen uit van rebels tot klassiek, met materialen variërend van keramiek tot staal.

Juwelier Langerak in Haarlem heeft een zeer uitgebreide collectie in Thomas Sabo, voor zowel mannen als vrouwen. Komt u gerust vrijblijvend langs in onze winkel, dan laten wij u graag de collectie van Thomas Sabo zien.