Juwelier Langerak is sinds 1966 een begrip in de wijde omgeving van Haarlem

Over Juwelier Langerak

Juwelier Langerak is sinds 1966 een begrip in de wijde omgeving van Haarlem en staat bekend om de ruime collectie aan sieraden, maar vooral ook om de enorme vriendelijkheid, gastvrijheid en service.

Grote voorraad
Door de vele merken en het veelzijdige assortiment, hebben we sieraden voor jong en oud. Naast de vele merkartikelen is er ook nog een grote huiscollectie in goud en zilver. Door deze grote voorraad zal er zelden niet aan uw behoefte worden voldaan.

Trouw- en verlovingsringen
Een sterke kant van Juwelier Langerak is de trouw- en verlovingscollectie die u in alle prijsklassen bij Juwelier Langerak kunt vinden. Zonder afspraak kunt u, in de winkel, in alle rust de collectie bekijken en passen.

Eigen goudsmid
Juwelier Langerak heeft een eigen goudsmid (met eigen meesterteken, klik hier voor informatie over keurtekens) in dienst. Dit betekent dat wij ten allen tijden de reparaties in eigen hand houden, en hier dus geen externe partijen aan te pas komen! Hierdoor bent u verzekerd van een sterke prijs, maar ook van perfecte service!

7 dagen per week geopend!
Juwelier Langerak is 7 dagen per week geopend. Hierdoor staan wij altijd voor u klaar, een afspraak maken is niet nodig.

Wij verwelkomen u graag in onze winkel in het hartje van Haarlem!

Openingstijden

Maandag12:00 – 17:30
Dinsdag10:30 – 17:30
Woensdag10:30 – 17:30
Donderdag10:30 – 20:00
Vrijdag10:30 – 17:30
Zaterdag10:00 – 17:30
Zondag12:30 – 17:00

Service

Voor vragen, klachten, suggesties of opmerkingen kunt u ons natuurlijk altijd bereiken.

Blijf op de hoogte

Eeuwige liefde bezegel je met trouwringen van juwelier Langerak

Maak nu een afspraak