Trouwringen Haarlem

Bij Juwelier Langerak staan we in Haarlem al jarenlang bekend om onze uitgebreide collectie aan trouwringen en verlovingsringen, variërend van klassiek tot modern. In de winkel is een trouwringen studio gecreëerd waar u in alle rust inspiratie op kunt doen en advies kunt krijgen van ons gespecialiseerde personeel.

Al meer dan 75 jaar staat Juwelier Langerak bekend in de omgeving rondom Haarlem, Bloemendaal, Heemstede als de meest veelzijdige juwelier. Door het grote merkenportfolio zal er binnen uw budget de trouwring te vinden zijn waar u altijd over gedroomd heeft!

Gaat u binnenkort trouwen? Door een afspraak te maken bent u ervan verzekerd dat wij alle tijd voor u en uw toekomstige partner hebben bij het uitzoeken van de trouwringen. Juwelier Langerak is dé specialist‎ op het gebied van trouwringen in Haarlem.

 

Trouwringen Haarlem trouwhoek

ONZE SERVICE AAN U

  • Grootste collectie trouwringen en aanzoeksringen in Haarlem en omstreken.
  • Gratis gravure in uw ringen, waarbij keuze is uit een vrijwel oneindige hoeveelheid lettertypes.
  • Gratis jaarlijkse controle van uw trouwringen, waarbij de ringen opnieuw worden gepolijst en/of gematteerd en de zettingen gecontroleerd worden. Hierdoor zien de ringen er weer als nieuw uit!

GRAVEERMOGELIJKHEDEN

Door onze geavanceerde, computergestuurde, graveermachine is het mogelijk om elk lettertype dat u kan vinden, online (bijvoorbeeld via DaFont) of in Microsoft Word, te graveren in uw trouwringen. Tevens is het mogelijk om uw gravure nóg verder te personaliseren, door bijvoorbeeld een vingerafdruk, een hartslag of een persoonlijk symbool te graveren. Kort gezegd, the sky is the limit! Kom gerust vrijblijvend langs in onze winkel in Haarlem om de graveermogelijkheden te bespreken.

ONZE TROUWMERKEN

Ons assortiment in trouwring merken is zeer uitgebreid, waardoor er altijd een merk tussen zit dat past bij uw stijl en budget. Tevens wordt ons assortiment constant bijgevuld met nieuwe merken, zodat het assortiment ten alle tijde up to date is met de huidige trends. Hieronder ziet u onze meest vooraanstaande merken, klik op de knop om een greep te zien uit de collecties van deze merken.

Collectie trouwringen Saint Maurice

De trouwringen van Saint Maurice zijn vervaardigd in Pforzheim, het traditionele centrum van de Duitse goudsmeden. Met veel zorg en met de hoogste precisie ontstaan bij Saint Maurice het meesterlijk bewijs van je liefde. De collectie van Saint Maurice is de meest diverse in onze collectie, zowel in budget als stijl, dus er zal vrijwel altijd een mooi paar voor u tussen zitten!

 

Bekijk een greep uit de collectie trouwringen van Saint Maurice

Collectie trouwringen Breuning

De Duitse fabrikant Breuning maakt al sinds 1927 trouwringen en heeft dus al de nodige ervaring in het fabriceren van mooie, maar ook praktische ringen. Breuning een speciale collectie compleet gericht op klassieke, gladde ringen. Dus ook als u gewoon een simpele, kwalitatieve ring zoekt, zult u bij Breuning slagen. Alle ringen in de klassieke collectie worden uit één stuk gemaakt, waardoor er levenslang garantie op breuk kan worden gegeven. Tevens kunnen de ringen levenslang zonder kosten groter of kleiner gemaakt worden (uitgezonderd bepaalde modellen).

 

Bekijk een greep uit de collectie trouwringen van Breuning

Collection Trouwringen Ruesch

Collection Ruesch Trouwringen (CR) is een familiebedrijf dat gevestigd is in Wenen, Oostenrijk. De kwaliteit van de Collection Reusch trouwringen is subliem te noemen. De ontwerpen van de trouwringen zijn veelal tijdloos, zonder hierbij in te leveren op een uniek ontwerp. Bij Collection Ruesch werken ze veel met meerdere kleuren goud, door een ring te combineren met 2 kleuren goud krijgt de ring niet alleen een uniek karakter, maar het is ook makkelijker te combineren met andere sieraden!

 

Bekijk een greep uit de collectie trouwringen van Collection Ruesch

Collectie trouwringen TitanFactory

TitanFactory is veruit de grootste fabrikant van trouwringen gemaakt van titanium. Titanium is een uiterst licht materiaal (10x lichter dan staal), waardoor titanium ringen zeer comfortabel zijn om te dragen. De Carbon collectie van TitanFactory is veruit de meest opvallende serie ringen in onze collectie. Door carbon te combineren met titanium ontstaat er een ontzettend stoer contrast.

 

 

Bekijk een greep uit de collectie trouwringen van TitanFactory

Collectie trouwringen EdelDesign

Edel Design is Nederlands meest vooruitstrevende merk. Traditioneel vakmanschap en geavanceerde technologie worden gecombineerd om het perfecte ringenpaar te creëren. Doordat alle trouwringen van Edel Design in eigen atelier vervaardigt worden, is vrijwel alles aan de ringen aan te passen: minder of meer briljanten, bredere of smallere ring, platina in plaats van witgoud? Alles is mogelijk. Edel Design heeft een ruim aanbod aan ringen, waarin ontzettend veel stijlen verwerkt zijn. Zo heeft Edel Design klassieke ringen, maar ook ringen met excentrieke elementen, bijvoorbeeld ringen waarbij het edelmetaal gecombineerd wordt met tropisch hardhout of gevlochten carbon.

 

Bekijk een greep uit de collectie trouwringen van EdelDesign