Dé zegelringspecialist van Haarlem!

Bij Juwelier Langerak bent u op het juiste adres voor een zegelring! Onze winkel zit al meer dan 75 jaar in het hartje van Haarlem, door deze jarenlange expertise in sieraden kunnen wij u perfect helpen met de zoektocht naar de perfecte zegelring. Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende opties omtrent de zegelringen collectie, waaronder een blik op de verschillende modellen, de steensoorten, de wapengravures en de monogramgravures.

Als u interesse heeft in een zegelring van Juwelier Langerak, dan kunt u het beste een afspraak maken. We zorgen dan dat u, onder het genot van een kopje koffie of thee, in alle rust de uitgebreide collectie kunt bekijken. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak vrijblijvend langskomen.

De zegelringen

Hieronder vindt u een kleine selectie van de verschillende modellen zegelringen. Er zijn naast de onderstaande modellen nog veel meer mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om voor elk model de grootte van de steen te vergroten of te verkleinen. Hiernaast zijn er ook meerdere mogelijkheden in materialen, u kunt kiezen uit: 14 karaats geelgoud, witgoud of roségoud. Geelgoud is veruit het meest gekozen materiaal, maar we hebben ook modellen in het wit- en roségoud op voorraad.

Naast dit alles is de ring natuurlijk ook volledig te personaliseren met een gravure en de steensoort, maar hierover vindt u verder op de pagina meer informatie!