Dé verlovingsring specialist van Haarlem en omstreken!

Dé verlovingsringenspecialist van Haarlem!

De perfecte verlovingsring vindt u bij Juwelier Langerak in Haarlem. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van de juiste verlovingsring en dat doen wij al meer dan 60 jaar met veel plezier. Op deze pagina zullen wij u een selectie laten zien uit ons zéér uitgebreide assortiment verlovingsringen.

Er is een zeer grote keuze in ringmodellen, maar ook in briljantgroottes en kwaliteiten. Tevens is er keuze uit meerdere materialen, waaronder: witgoud, geelgoud, roségoud of platina. Hierdoor zal de juiste verlovingsring altijd te vinden zijn in onze collectie. Maak een afspraak met één van onze experts, of kom vrijblijvend langs!

Een greep uit ons assortiment

Collection Ruesch Trouwringen (CR) is een familiebedrijf dat gevestigd is in Wenen, Oostenrijk. Hier worden de ringen ontworpen, gefabriceerd en gedistribueerd. De kwaliteit van de Collection Reusch trouwringen is subliem te noemen. Zo zijn de, briljant of princess geslepen, diamanten met de meest moderne technologieën gezet, waardoor de levensduur van de zetting in de ring ver vooruit gaat. Tevens is er door het gebruik van deze technologieën de mogelijkheid er om zettingen in uw ring te krijgen die aan de hoogst mogelijke eisen voldoen.

De ontwerpen van de trouwringen zijn veelal tijdloos, zonder hierbij in te leveren op een uniek ontwerp. Bij Collection Ruesch werken ze veel met meerdere kleuren goud, door een ring te combineren met 2 kleuren goud krijgt de ring niet alleen een uniek karakter, maar het is ook makkelijker te combineren met andere sieraden!

Uniek van Collection Ruesch is de Memoire-collectie. Dit is een collectie die volledig gericht is op ringen die aanschuifbaar zijn tegen, bijvoorbeeld, een verlovingsring. Met prachtig gezette briljanten zijn de mooiste combinaties te maken!

Stijl, emotie en het leven, de trouwringen van Saint Maurice geven je liefde voor altijd een individuele expressie.

De trouwringen van Saint Maurice zijn vervaardigd in Pforzheim, het traditionele centrum van de Duitse goudsmeden. Met veel zorg en met de hoogste precisie ontstaan bij Saint Maurice het meesterlijk bewijs van je liefde. Traditionele edelsmeedkunst, moderne productiemethoden en een ongeëvenaard gevoel voor de kwaliteit en de kenmerken van de gebruikte materialen zorgen ervoor dat Saint Maurice een van de grootste leveranciers van trouwringen is.

Of het nu klassiek elegante of extravagant moderne trouwringen zijn, Saint Maurice spreekt met prachtige materialen en een harmonieus ontwerp de taal voor de zintuigen. Saint Maurice zorgt met een uitzonderlijk gevoel voor esthetiek en comfort ervoor dat de trouwringen uniek zijn – zo uniek als jullie liefde.

De collectie van Saint Maurice is de meest diverse in onze collectie, zowel in budget als stijl, dus er zal vrijwel altijd een mooi paar voor u tussen zitten!

Dé Juwelier Langerak service voor u:

  • Grote collectie verlovingsringen en trouwringen.

  • Gratis gravure in de verlovingsring, waarbij er keuze is uit een vrijwel oneindige hoeveelheid lettertypes.

  • Gratis jaarlijkse controle van de verlovingsring, waarbij de ring opnieuw wordt gepolijst en de zetting(en) gecontroleerd wordt. Hierdoor ziet de ring er weer als nieuw uit!

  • 7 dagen per week geopend, zodat u óók na de koop altijd bij ons terecht kunt.

Openingstijden:

Maandag12:00 – 17:30
Dinsdag10:30 – 17:30
Woensdag10:30 – 17:30
Donderdag10:30 – 20:00
Vrijdag10:30 – 17:30
Zaterdag10:00 – 17:30
Zondag12:30 – 17:00

Service

Voor vragen, klachten, suggesties of opmerkingen kunt u ons natuurlijk altijd bereiken.

Juwelier Langerak 9.8 uit 180 ervaringen

Eeuwige liefde bezegel je met trouwringen van juwelier Langerak

Maak nu een afspraak