Dé trouwringenspecialist van Haarlem en omstreken!

Dé trouwringenspecialist van Haarlem!

Bij Juwelier Langerak staan we in Haarlem al jarenlang bekend om onze uitgebreide collectie aan trouwringen en verlovingsringen (aanzoeksringen), variërend van klassiek tot modern.

In de winkel is een trouwringen plek gecreëerd waar u in alle rust inspiratie op kunt doen en advies kunt krijgen van ons gespecialiseerde personeel. Onder het genot van een kopje koffie of thee maken wij u geheel vrijblijvend wegwijs door de vele collecties trouwringen. Dit kan met of zonder afspraak, we zijn immers 7 dagen per week geopend!

Dé Juwelier Langerak service voor u:

  • Grote collectie trouwringen en verlovingsringen.

  • Gratis gravure in uw ringen, waarbij er keuze is uit een vrijwel oneindige hoeveelheid lettertypes.

  • Gratis jaarlijkse controle van de trouwringen, waarbij de ringen opnieuw worden gepolijst en/of gematteerd en de zettingen gecontroleerd worden. Hierdoor zien de ringen er weer als nieuw uit!

  • 7 dagen per week geopend, zodat u óók na de koop altijd bij ons terecht kunt.

Een greep uit ons assortiment

Stijl, emotie en het leven, de trouwringen van Saint Maurice geven je liefde voor altijd een individuele expressie.

De trouwringen van Saint Maurice zijn vervaardigd in Pforzheim, het traditionele centrum van de Duitse goudsmeden. Met veel zorg en met de hoogste precisie ontstaan bij Saint Maurice het meesterlijk bewijs van je liefde. Traditionele edelsmeedkunst, moderne productiemethoden en een ongeëvenaard gevoel voor de kwaliteit en de kenmerken van de gebruikte materialen zorgen ervoor dat Saint Maurice een van de grootste leveranciers van trouwringen is.

Of het nu klassiek elegante of extravagant moderne trouwringen zijn, Saint Maurice spreekt met prachtige materialen en een harmonieus ontwerp de taal voor de zintuigen. Saint Maurice zorgt met een uitzonderlijk gevoel voor esthetiek en comfort ervoor dat de trouwringen uniek zijn – zo uniek als jullie liefde.

De collectie van Saint Maurice is de meest diverse in onze collectie, zowel in budget als stijl, dus er zal vrijwel altijd een mooi paar voor u tussen zitten!

Trouwringen-fabrikant Breuning combineert vakmanschap met design in hun prachtige trouwringencollectie. De Duitse fabrikant maakt al sinds 1927 trouwringen en heeft dus al de nodige ervaring in het fabriceren van mooie, maar ook praktische ringen! Dit laat de Breuning Design-collectie het duidelijkste zien. De ‘Design’-collectie is uniek in diversiteit. Een collectie die staat voor de puurste gevoelens. In het atelier werkt een gerenommeerd team vormgevers aan de ring voor ieders hand. Een collectie die zich onderscheidt in ambachtelijke perfectie. Ringen in wit, geel en rosé, in het complete goud – in elke ring glimt de glans van een duurzame belofte.

Tevens heeft Breuning een speciale collectie compleet gericht op klassieke, gladde ringen. Dus ook als u gewoon een simpele, kwalitatieve ring zoekt, zult u bij Breuning slagen. Alle ringen in de klassieke collectie worden uit één stuk gemaakt, waardoor er levenslang garantie op breuk kan worden gegeven. Tevens kunnen de ringen levenslang zonder kosten groter of kleiner gemaakt worden (uitgezonderd bepaalde modellen).

Door de jarenlange ervaring van Breuning is het ook mogelijk om de ringen volledig naar eigen wens aan te passen. Zo is het geen probleem om de ring van kleur goud te veranderen, maar ook een ring breder of smaller maken is vaak geen probleem.

Collection Ruesch Trouwringen (CR) is een familiebedrijf dat gevestigd is in Wenen, Oostenrijk. Hier worden de ringen ontworpen, gefabriceerd en gedistribueerd. De kwaliteit van de Collection Reusch trouwringen is subliem te noemen. Zo zijn de, briljant of princess geslepen, diamanten met de meest moderne technologieën gezet, waardoor de levensduur van de zetting in de ring ver vooruit gaat. Tevens is er door het gebruik van deze technologieën de mogelijkheid er om zettingen in uw ring te krijgen die aan de hoogst mogelijke eisen voldoen.

De ontwerpen van de trouwringen zijn veelal tijdloos, zonder hierbij in te leveren op een uniek ontwerp. Bij Collection Ruesch werken ze veel met meerdere kleuren goud, door een ring te combineren met 2 kleuren goud krijgt de ring niet alleen een uniek karakter, maar het is ook makkelijker te combineren met andere sieraden!

Uniek van Collection Ruesch is de Memoire-collectie. Dit is een collectie die volledig gericht is op ringen die aanschuifbaar zijn tegen, bijvoorbeeld, een verlovingsring. Met prachtig gezette briljanten zijn de mooiste combinaties te maken!

TitanFactory is veruit de grootste fabrikant van trouwringen gemaakt van titanium. Titanium is een uiterst licht materiaal (10x lichter dan staal), waardoor titanium ringen zeer comfortabel zijn om te dragen. Titanium is bij uitstek een materiaal dat gemaakt is voor de eeuwigheid. Door titanium te verbinden met zilver, goud of platina en dit te combineren met fonkelende briljanten ontstaan contrastrijke en tijdloze sieraden.  Titanium trouwringen zijn echt iets voor mensen die iets bijzonders zoeken. Door de combinatie van de diverse edelmetalen is het toch mogelijk om titanium trouwringen een warme uitstraling te geven.

De Carbon collectie van TitanFactory is veruit de meest opvallende serie ringen in onze collectie. Door carbon te combineren met titanium onstaat er een ontzettend stoer contrast. Ondanks het ruwe uiterlijk van het carbon, zijn de ringen nog steeds comfortabel om te dragen. Dit komt omdat de binnenring van titanium gemaakt is. Tevens is carbon erg hard, waardoor u ook niet bang hoeft te zijn dat de ringen snel beschadigen.

Edel Design is Nederlands meest vooruitstrevende merk. Traditioneel vakmanschap en geavanceerde technologie worden gecombineerd om het perfecte ringenpaar te creëren. Doordat alle trouwringen van Edel Design in eigen atelier vervaardigt worden, is vrijwel alles aan de ringen aan te passen: minder of meer briljanten, bredere of smallere ring, platina in plaats van witgoud? Alles is mogelijk.

Edel Design heeft een ruim aanbod aan ringen, waarin ontzettend veel stijlen verwerkt zijn. Zo heeft Edel Design klassieke ringen, maar ook ringen met excentrieke elementen, bijvoorbeeld ringen waarbij het edelmetaal gecombineerd wordt met tropisch hardhout of gevlochten carbon.

De modellen van Edeldesign maken gebruik van de meeste exclusieve zetwijzes voor briljant. De briljanten worden in eigen atelier microscopisch gezet, waardoor de briljanten niet alleen ontzettend goed vastzitten, maar de ring ook écht perfect oogt. Het gaat tenslotte om een ring die de rest van uw leven mee zal gaan!

Openingstijden:

Maandag12:00 – 17:30
Dinsdag10:30 – 17:30
Woensdag10:30 – 17:30
Donderdag10:30 – 20:00
Vrijdag10:30 – 17:30
Zaterdag10:00 – 17:30
Zondag12:30 – 17:00

Service

Voor vragen, klachten, suggesties of opmerkingen kunt u ons natuurlijk altijd bereiken.

Juwelier Langerak 9.8 uit 180 ervaringen

Eeuwige liefde bezegel je met trouwringen van juwelier Langerak

Maak nu een afspraak